GR / EN

BIO PERU

Το Περού άρχισε να καλλιεργεί καφέ γύρω στα μέσα του 1700. Πλέον είναι στους δέκα μεγαλύτερους παραγωγούς καφέ στον κόσμο, και αναγνωρίζεται ως προμηθευτής εξαιρετικών ποικιλιών οργανικού καφέ.

Για να διασφαλίστεί η ποιότητα και η ακεραιότητα του σπυριού κάθε φυτεία καλλιεργεί τα δέντρα καφέ χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, οι παρτίδες κόκκων καφέ συλλέγονται με τα χέρια και η επεξεργασία γίνεται ακολουθώντας αυστηρές οργανικές και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές.

Ο καφές μας προέρχεται από μικρούς καλλιεργητές της περιοχής Chanchamyo, με πιστοποίηση από τον οργανισμό CERES, με χαρακτηριστικά HB (hardbean) και πιστοποίηση RFA (Rainforest Alliance). Καφές πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέγειας με ελαφρύ προς μέτριο σώμα, απαλό λουλουδένιο άρωμα, μέτρια οξύτητα (citric) και απαλή επίγευση καρυδιού και κανέλας.

B

BIO PERU

ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΗΡΑΝΣΗ
Chanchamayo 1200 – 1350asl 100% Arabica, Pache, Caturra, Typica, Bourbon Fully-Washed Natural Sun-drying
ΑΡΩΜΑ
5.5
ΣΩΜΑ
7.5
ΟΞΥΤΗΤΑ
5.8
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ
8
ΕΠΙΓΕΥΣΗ
7.2
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ