Συστατικά : Mπουκιές τζίντζερ, φλούδα κακάο, φέτες κουρκουμά (20%), γλυκάνισος, μάραθο, φύλλα βατόμουρου, φυσικό άρωμα τόνκα, φυσικό εκχύλισμα βανίλιας bourbon, βιολογικής καλλιέργειας.
Εδώ, έχουμε συνδυάσει δύο τύπους χρυσού: το “χρυσό των Αζτέκων” σε μορφή οργανικής φλούδας κακάο και εκείνο του “χρυσού” κουρκουμά. Η ρίζα κουρκούμη, επίσης γνωστή ως curcuma longa, είναι ένα σημαντικό συστατικό της ινδικής κουζίνας και του δόγματος της Αγιουρβέδα. Γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές στους λάτρεις του γκουρμέ τσαγιού. Μια άλλη γνωστή ρίζα, η ρίζα τζίντζερ, συνεργάζεται εξαιρετικά με αυτό το μείγμα. Εξευγενισμένο με κρεμώδη αρώματα και όμορφη πολυπλοκότητα, η αξία αυτού του χρυσού είναι διαχρονική..
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ
ΔΟΣΗ ΑΝΑ 350ml
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
4 γραμμάρια
85°C – 95°C
8min – 10min