Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Facebook
Instagram
Tiktok

Τα “BLYSSCAFE” Luxury Street Coffee Stores ήρθαν και έφεραν το νέο, το εντελώς διαφορετικό στο street café franchise.

Σύγχρονη αισθητική, καινοτόμος σχεδιασμός, κορυφαίος εξοπλισμός,  αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Φέρνουμε το 5th wave στην Ελλάδα προσφέροντας στους επισκέπτες  μας  πραγματικά ποιοτική εμπειρία καφέ. Με φιλοσοφία προσαρμοσμένη στις τρέχουσες εξελίξεις, τα “BLYSSCAFE” ενσωματώνουν κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με φιλική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Προσιτή πολυτέλεια, γευστική απόλαυση, εμπειρία  που όποιος δοκιμάζει αναζητά επίμονα να ξαναζήσει.. Στο ίδιο επίπεδο κινείται το προϊοντικό μείγμα,  προσαρμοσμένο στις τελευταίες εξελίξεις και μελετημένο, ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να βρουν το ιδανικό για αυτούς προϊόν στα “BLYSSCAFE”. Χαρμάνια έντονα ή εκλεπτυσμένα, βελούδινα ή με οξύτητες, έχουν σχεδιαστεί μελετημένα για να καλύψουν το σύνολο των γευστικών προτιμήσεων όλου του κοινού.

Πλήθώρα μονοποικιλιακών καφέδων, από προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες της κάθε χώρας και σε περιοχές με  ιδανικές  συνθήκες καλλιέργειας, συμπληρώνουν την γκάμα των καφέδων που θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό λάτρη του καφέ.

Ο εξοπλισμός των καταστημάτων ακολουθεί τα υψηλά απαιτητικά standards. Αποτελείται από μηχανήματα των κορυφαίων εταιριών του industry, που διασφαλίζουν:

  • την κορυφαία ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων,
  • την ποιοτική σταθερότητα της παραγωγής,
  • την υψηλή παραγωγικότητα με μελετημένη εργονομία χρήσης,
  • την αξιοπιστία και απροβλημάτιστη λειτουργία κάτω από εντατικές συνθήκες παραγωγής μεγάλης διάρκειας

Προσαρμοσμένες με λεπτομέρεια από το εργοστάσιο στα λειτουργικά προφίλ αλλά και στις αισθητικές απαιτήσεις του concept “BLYSSCAFE”, οι μηχανές espresso συμπληρώνουν αρμονικά το αισθητικό παζλ  αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του.

slide 1
Image Slide 2
White Brown Cow
Image Slide 1
Highland Cattle
Image Slide 1
Highland Cattle
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται..

Η ομάδα των “BLYSSCAFE” Luxury Street Coffee Strores διαθέτει πολυετή εμπειρία στο roasting,  ενώ παράλληλα διαθέτει διασφαλισμένες απ’ ευθείας συνεργασίες με φάρμες επιλεγμένων ποικιλιών καφέ, που εφαρμόζουν πιστοποιημένες μεθόδους καλλιέργειας.

Τα “BLYSSCAFE” αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση franchise café, διαθέτοντας ασυναγώνιστο πακέτο πλεονεκτημάτων και προσφέροντας με διαφορά τη μεγαλύτερη αξία και τις καλύτερες προοπτικές στην επένδυσή των franchisees

  • Κορυφαία αισθητική που προκαλεί έντονα θετικά συναισθήματα στο σύνολο του κοινού, σύμφωνα με έρευνα που έχει διεξαχθεί από ανεξάρτητο συνεργάτη  σε  κοινό 2.000 ανθρώπων.
  • Τα “BLYSSCAFE” κινούνται σε μια διαφορετική κατηγορία από τον ανταγωνισμό. Ουσιαστικά “παίζουν μόνα τους”, χωρίς ανταγωνισμό στην κατηγορία του προσιτού luxury street café.
  • Δυναμικό ξεκίνημα, με δυνατότητα ανάπτυξης στα κεντρικότερα σημεία σε όλες τις πόλεις και ξεκάθαρες αποκλειστικές ζώνες διανομών.
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αρχικής επένδυσης.
  • Απουσία Royalties και Marketing fees
  • Ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης για τον franchisee και το σύνολο του προσωπικού του. Κύκλος εκπαίδευσης πριν το ξεκίνημα του καταστήματος και συνέχιση της εκπαίδευσης –  προσαρμογής εντός του καταστήματος μετά το άνοιγμα. Η διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης είναι κορυφαίος παράγοντας της επιτυχίας του καταστήματος και μεριμνούμε τίποτα να μην γίνεται στην τύχη.
  • Φροντίδα και υποστήριξη με συχνές επισκέψεις του area manager στο κατάστημα ώστε να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύψει και να διασφαλιστεί η πλήρης εφαρμογή των πρωτόκολλων λειτουργίας .

slide 1
Image Slide 2
White Brown Cow
Image Slide 1
Highland Cattle
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Το concept “BLYSSCAFE”, είναι φτιαγμένο για τους επιχειρηματίες  που θέλουν να μπουν στον χώρο του καφέ, αλλά είναι προσεκτικοί, επιλεκτικοί και επιθυμούν να διαφοροποιηθούν. Είναι φτιαγμένο για τους επιχειρηματίες που θέλουν να αποφύγουν τα café “φωτοαντίγραφα”,  για αυτούς που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η έλλειψη ταυτότητας κοστίζει στο βάθος του επιχειρηματικού βίου, απαξιώνοντας την επένδυσή τους. Είναι φτιαγμένο για τους επιχειρηματίες  που  έχουν κατανοήσει το trend της αγοράς και ξεχωρίζουν την ευκαιρία  του καινούριου, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγουν τις “ξαναζεσταμένες συνταγές” που έχουν κουράσει.

Μέριμνά μας είναι η ταχεία και ταυτόχρονα ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων μας, συνεργαζόμενοι με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τελειότητα με εμάς και γι’αυτό προσφέρουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πακέτο συνεργασίας franchise, πραγματική ευκαιρία, για κάθε δραστήριο άνθρωπο με επαγγελματικές φιλoδοξίες ανάπτυξης.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

* Τα πεδία με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.

Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η “BLYSSCAFE” δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.