Συστατικά : Πράσινο τσάι βιολογικής καλλιέργειας
To “Gunpowder” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τσάγια στην Κίνα. Ωστόσο, αυτή η βιολογική ποικιλία εξάγεται σε μεγάλο βαθμό καθώς η παγκόσμια ζήτηση υπερβαίνει σημαντικά την εγχώρια. Κατά τη παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία αυτού του είδους τσαγιού, τα φύλλα βρέχονται ελαφρά ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια της βραχείας περιόδου ψησίματος, γεγονός που επιβραδύνει τη διαδικασία ξήρανσης και οδηγεί σε κατσάρωμα των φύλλων. Αυτή η οργανική μέθοδος μπορεί επίσης να εγχυθεί περισσότερες από μία φορές, γεγονός που θα μειώσει τον ελαφρώς έντονο γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα του.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ
ΔΟΣΗ ΑΝΑ 350ml
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
3 γραμμάρια
75°C – 80°C
2min – 3min