ΠΕΡΙΟΧΗ
ΥΨΟΜΕΤΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΕΠΕΞ/ΣΙΑ
ΞΗΡΑΝΣΗ
Chanchamayo
1200 – 1350asl
100% Arabica, Pache, Caturra, Typica, Bourbon
Fully-Washed
Natural
Sun-drying
Το Περού άρχισε να καλλιεργεί καφέ γύρω στα μέσα του 1700. Πλέον είναι στους δέκα μεγαλύτερους παραγωγούς καφέ στον κόσμο, και αναγνωρίζεται ως προμηθευτής εξαιρετικών ποικιλιών οργανικού καφέ. Για να διασφαλίστεί η ποιότητα και η ακεραιότητα του σπυριού κάθε φυτεία καλλιεργεί τα δέντρα καφέ χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, οι παρτίδες κόκκων καφέ συλλέγονται με τα χέρια και η επεξεργασία γίνεται ακολουθώντας αυστηρές οργανικές και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Ο καφές μας προέρχεται από μικρούς καλλιεργητές της περιοχής Chanchamyo, με πιστοποίηση από τον οργανισμό CERES, με χαρακτηριστικά HB (hardbean) και πιστοποίηση RFA (Rainforest Alliance). Καφές πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέγειας με ελαφρύ προς μέτριο σώμα, απαλό λουλουδένιο άρωμα, μέτρια οξύτητα (citric) και απαλή επίγευση καρυδιού και κανέλας.